Optimera er fastighets elanvändning

Med ett uppkopplat elsystem kan ni optimera er elanvändning och få en samlad bild över hela fastighetens energiproduktion och energianvändning på ett ställe. Vi kan även hjälpa till med analys av investeringar i ert elsystem och visa hur de förändrar mönstret för er elanvändning.

Visa priserKontakta oss
Backdrop
Översikt

Få koll på er elanvändning och elproduktion

Vi samlar er totala elanvändning och eventuella egna produktion av el med solceller, på ett stället med uppdateringar varje timme. Ni får en översikt över fastighetens elsystem och genom att analysera eldata en unik inblick i användningsmönster.

Insikter

Mätning och analys av er elanvändning

Varje fastighet har sina förutsättningar för olika elinstallationer som exempelvis laddstationer för elbilar. De förutsättningarna bestäms av elsystemet i fastigheten och hur elanvädningsmönstret ser ut. Det första steget till en smartare elanvändning i morgon är att förstår hur det ser ut idag.

Det kan ni med vår mätutrustning som ger en detaljerad insikt i ert användningsmönster. Och med hjälp av våra experter kan ni se hur olika elinstallationer som laddstolpar för elbilar, solceller eller batterilager skulle kunna påverka ert elsystem, ert elanvändningsmönster och er ekonomi.

Vår mätutrustning kan ni hyra eller köpa. En första inblick kan ni få genom att kontakta oss för en kostnadsfri analys av hur ert användningsmöster sett ut historiskt och vilka möjligheter för olika elinstallationer som finns för er fastighet. Vi tar kontakt med er nätägare för tillgång till eldata och gör en indikativ dimensionering för solceller, laddstationer, batterier eller andra elinstallationer ni funderar över.

Kontakta oss för en kostnadsfri analys av ert konsumtionsmönster så tar vi kontakt med er nätägare för att hjälpa med dimensionering av solceller, laddstolpar, batterier eller andra frågor om ert framtida elsystem.

Optimera

Optimera er elanvändning genom att balansera elfaserna

Med vår fasbalansering flyttas el kontinuerligt mellan de tre faserna som levererar el till er fastighet för att dela upp och jämna ut belastningen. På så vis skyddar ni er huvudsäkring under perioder med hög elanvändning.

Genom att dela upp strömmen kan ni nyttja ert elabonnemang maximalt. Det kan ge er möjlighet att använda el under tid när det är hög belastning utan att överskrida huvudsäkringen.

Solceller

Uppföljning och övervakning av era solceller

Om ni köper solceller hos oss kan ni med Intelligy enkelt följa upp och förstå hur era solceller presterar när det gäller såväl effekt, energi, besparad CO2 och hur mycket av solelen ni själva använt respektive sålt till nätet. Ni får också automatiska larm när en växelriktare slutat fungera så att felen kan åtgärdas direkt.

Laddstolpar

Uppföljning och övervakning av era laddstolpar

Om ni köper laddstolpar hos oss kan ni med Intelligy få en översikt av hur laddarna presterar och hur många mil laddningen tagit er. Vi samlar alla era laddare på ett stället och ger er möjlighet att ser hur mycket kWh som laddats, hur ofta de används och hur mycket som betalats in på varje laddare.

Har du flera fastigheter?

Som fastighetsägare får ni även tillgång till funktionalitet som gör det enkelt att övervaka och analysera hela ert bestånd.

 • Map
  Interaktiv karta

  Karta över hela beståndet med snabb information om varje fastighet.

 • Logs
  Alla loggar på ett ställe

  Tillgång till alla händelsloggar för varje fastighet på en och samma plats.

 • House
  Jämför nyckeltal

  Jämför nyckeltal för returtemperatur och värmeanvändning mellan fastigheter.